Behandlinger

Full kroppsbehandling:

Full kroppsbehandling er positivt for mange ting. Du får effektiv hjelp om det har et seriøst helseproblem, en psykologisk eller følelsesmessig disharmoni eller om du ønsker å fremme din personlige utvikling.
Disse teknikkene vil også være nyttige når det gjelder nedstressing og for å utvikle dine talenter.
Etter en full kroppsbehandling er det viktig å hvile 20-30 minutter for å integrere healingeffekten. Det er viktig at du holder deg unna kaffe, alkohol, tung mat, sukker og røyking. Du bør drikke en del rent vann de neste timene og spise lett mat og ikke mat fra mikrobølgeovnen. Dette hjelper deg å bli helbredet raskere og dypere.

 

Systematisk chakraarbeid:

Dette er en healingmetode som brukes for spesifikke problemer, temaer og situasjoner i livet. Chakraene blir svekket av disse problemene og behandlingen går ut på å gi chakraene styrken tilbake.

Powermentalhealing:

Dette er en mentalhealing som gir en veldig kraftfull og effektiv behandling av bl. a. dårlige vaner, frykt og traumatiske opplevelser og for å forbedre konsentrasjon og læreevne.

Karmaclearing:

Dette er en fleksibel og effektiv teknikk for å harmonisere følgene av traumatiske hendelser i dette livet, under fødselen, under svangerskapet eller i tidligere liv.
Som regel må karmaclearing gjentas over en lengere periode for at en disharmoni skal bli fullstendig helbredet. Dette er fordi det trengs forskjellige ressurser når en skadet struktur skal helbredes. Mer søvn, god ernæring, ekstra vitaminer, mye rent vann og lett fysisk aktivitet vil hjelpe healingprosessen som ble satt i gang av karmaclearingen.

Chakrabalansering:

Denne behandlingen gir bedre energiflyt, fjerner trøtthet og stress, hjelper deg å slappe av, roe deg ned, fremmer vitalitet og harmoniserer healingreaksjoner.
Det øker også effekten av healingen når deler av kroppen har problemer.

Auramassasje:

En utrolig behagelig massasje av auraen som gjerne utføres før en times full kroppsbehandling. Dette er en kraftfull healing av auraen som er bra ved problemer med å kommunisere, kroppsspråk, energetisk beskyttelse, spirituell bevissthet, medialitet og for alle slags sykdommer.

Healingmassasje:

En mild kombinasjon av massasje og healing for nakke og skuldre.

Hofteretting:

En enkel teknikk for å rette opp skjevheter i hoftene på grunn av muskeltramminger etter f. eks fødsel, ekstremsport, ulykker osv.

Retting av atlasvirvel:

Dette er en teknikk for å rette opp en atlasvirvel som er kommet ut av posisjon i forbindelse med for eksempel fødsel eller ulykke. Slike skader medfører store hodesmerter.

Fjernhealing:

Healing fungerer like godt på avstand (kan sendes til den andres siden av jorda) som ved fysisk berøring. Fjernehealing avtales til et tidspunkt hvor klienten kan ligge i ro og motta behandlingen. Healing fører ofte til så stor avslapning at for eksempel bilkjøring og betjening av maskiner kan være direkte farlig.

Gruppebehandling:

En effektiv metode for å harmonisere problemer i en familie, parforhold, ansatte i en bedrift, mellom venner og i alle slags grupper.

Supplerende behandlinger:

Krystallessenser
Homeopatisk energimedisin
Bach blomstermedisin

ANDRE TILBUD:

 

Reading
D-tox fotbad
Kostholdsveiledning
Pulsdietten
Herbalife

 

Det er et tillitsforhold mellom klient og behandler. Jeg har stor respekt for mennesker som oppsøker meg og har taushetsplikt.

 

 

HVA KAN DU BRUKE HEALING TIL?

Reiki er både en healing- og selvutviklingsmetode, som kan brukes på nær sagt alt:
• For healing av sykdommer og ubalanser, både fysisk og psykisk.
• For indre ro og velvære, for vitalitet og styrking av immunforsvaret.
• For å skape bedre balanse mellom våre forskjellige sider; kropp, sinn, følelser og sjel.
• Det kan også brukes på dyr og planter.
• Reiki kan brukes på større eller mindre grupper, ikke bare enkeltvis.
• Til og med såkalte døde ting, som maskiner og elektronikk, responderer på energien.
• Reiki kan også brukes psykologisk for å rense opp i alle problemer og vokse som menneske.
• Reiki understøtter all utvikling på alle plan, enten det er helsemessig, når det gjelder evner og talenter eller selvutvikling.
• Vi kan bruke Reiki til å finne løsninger på personlige utfordringer for å få et mer lykkelig og harmonisk liv.

 

Mange healere blir dessverre tappet for egne krefter når de gir healing; det unngår vi med Reiki. Vi blir også beskyttet mot å ta på oss klientens plager.

 

Livsenergi kan ikke misbrukes.

Reiki kan bare virke positivt. Noen ganger kan det gi fysiske eller følelsesmessige reaksjoner og utrenskninger, men det er ikke skadelig, snarere tvert imot.

 

Reiki er ingen religion
Usui var buddhist, men du blir ikke buddhist ved å praktisere Reiki eller Rainbow Reiki.
Reiki er ingen religion og kan brukes uavhengig av hva du tror eller ikke tror på. De subtile energiene, er normalt usynlig for øyet og kan av den grunn beskrives som spirituell. Du blir ikke automatisk et åndelig/spirituelt menneske ved å bruke Reiki.

 

Reiki virker balanserende
Dette er en healingenergi som balanserer oss på alle nivåer; fysisk og følelsesmessig, mentalt og spirituelt. Den kan bedre innsovning og søvn, det å føle seg mer avslappet og rolig og takle dagliglivets utfordringer og stressituasjoner bedre.

De som lider av spenningslidelser, som migrene og fibromyalgi, kan også oppleve rask bedring. Likedan hodepine, nervøsitet, plager som PMS, fordøyelsesbesvær osv.
Behandlinger med Reiki kan føre til økt velvære, livsglede, overskudd og ”gnist” i hverdagen.
Langtidsvirkninger kan gå veldig dypt; mange opplever å få en helt ny livskvalitet og har befridd seg fra gamle komplekser og psykologiske mønstre som begrenset livsutfoldelsen.

 

Flere har fått mot og styrke til å gjøre nødvendige forandringer i livet, og mange har fått et mye bedre forhold til sine omgivelser; familie, kolleger, venner eller en partner.
Sist, men ikke minst, har mange utviklet og tatt i bruk evner og talenter som de tidligere ikke hadde overskudd til. Vi kan bruke Reiki målrettet som redskap for selvutvikling.

 

Reiki virker også forebyggende
Du behøver slett ikke å være syk for å få Reiki, for energien virker helhetlig og forebyggende. Det kan være en måte å fylle opp energi på når du er sliten, den kan hjelpe deg til ”å finne deg selv”, styrke immunforsvaret og forebygge sykdommer.

 

Fjernhealing
Det mest spennende er kanskje at vi kan sende healingenergi helt fritt i tid og rom. Reiki kan sendes til andre mennesker uansett hvor de befinner seg og gir healing til mottageren.

 

Alt er energi
Forestill deg at alt er energi, møblene rundt deg, dataskjermen foran deg, eller trærne og blomstene. Du tror det er fast materiale, men egentlig består alt av vibrerende atomer, så små at de nesten kan kalles ingenting. Men ingenting finnes ikke. Ifølge fysikkens lover og nyere vitenskapelig forskning er alt til syvende og sist energi. Hele universet er levende. Forestill deg en ting til; nemlig at vi kan lede denne energien til helbredelse, at når den går gjennom oss blir vi en kanal for en kraft som er positiv og helbredende.
Det er denne universelle kraften som bare går gjennom meg og ut til mine klienter.

 

Helbreder, lindrer og styrker
Reiki virker på alle plan i livet: fysisk, følelsesmessig, mentalt og åndelig. Det er ikke alltid den helbreder fysisk sykdom, men uansett lindrer behandlingen.

Det er ikke snakk om noen placeboeffekt. Reiki er virkningsfullt på både dyr og barn. Ikke minst gjelder dette ved fjernhealing. Det er absolutt mulig å gi behandling over telefon, for avstander spiller ingen rolle. Man kan sende healing overalt, til den andre siden av jorda om nødvendig.
Det finnes også metoder for å fjerne disharmoni fra områder inne og ute og tilføre livsenergi til planter, mat og drikke.

 

Rainbow Reiki er videreutviklet til et helhetlig healingsystem for kropp og sjel.
Rainbow Reiki er bygd på vanlig Usui Reiki, men inkluderer også bl.a. sjamanisme, FengShui, forskjellige meditasjoner, spesielle kommunikasjonsmetoder og spirituell psykologi/psykoterapi.
Les mer her…

Bestilling av time:

Telefon: 61360025
Mobil : 93402070
Send gjerne en mail

Jeg tar i mot klienter på to steder:
Lobygda, 2920 Leira
Dronningensgt 23, Oslo

 

 

Hva kan du forvente deg?

Mitt mål med behandlingen er:
å gi deg og kroppen din et grunnlag for å gjenopprette balansen, både fysisk og mentalt

å snu negativ utvikling og sette i gang helbredende prosesser

å forebygge utvikling av ubalanse og sykdom

 

Mennesket har, i tillegg til sin fysiske kropp, en energikropp, kalt aura, som omgir den fysiske kroppen. Auraen er nært knyttet til vårt tanke- og følelsesliv, til vår bevissthet. Her går det et nettverk av energibaner, som et slags usynlig nervesystem, hvor vi blant annet tar inn vital livskraft til hver eneste celle i kroppen.

 

Når energien vår sirkulerer fritt fungerer kroppen optimalt, vi føler oss sterke, vitale og sunne. Når energiene blokkeres eller kommer i ubalanse, kan kroppslige tilstander etter hvert fremtre. Vi antar at de fleste, om ikke alle sykdommer og symptomer har nær sammenheng med vårt tanke- og følelsesliv og vårt livsmønster.
Det vi kaller sykdom kan sees eller føles i auraen som blokkeringer som hindrer eller forstyrrer energisirkulasjonen.

 

Under en healing ledes energi til disse områdene for å åpne opp igjen for energistrømmen. Når energisystemet er i harmoni, vil den fysiske kroppen bringes i naturlig balanse igjen. Healing kan ikke bare virke legende ved kroppslige tilstander, men på hele vår bevissthet.

 

Den ideelle form for helbredelse er når det skjer en healing på det indre plan, når vi føler at der hvor det før var uro og smerte er noe blitt leget. Vi er da kommet et steg nærmere oss selv, og som en følge av dette har vi også nådd en større grad av fysisk helse og velvære.