Hvordan jeg fant roen i naturen

Hvordan jeg fant roen i naturen

Naturen er vår største visdomsbok og helbreder. Uten naturen kan ikke liv eksistere på jorda. Når vi vandrer kontemplativt og oppmerksomt i naturen uten agenda svinger hjernebølgene våre mer på alfanivå, som når vi mediterer eller driver med yoga. Dette roer ned aktiviteten til områdene i hjernen som fremkaller stress, grubling og frykt, som igjen reduserer stresshormonene.

les mer
Rainbow Reiki Ryggsøyleterapi

Rainbow Reiki Ryggsøyleterapi

Har du problemer med rygg, skuldre, nakke eller bekken?
De siste årene har jeg lært mye om hvilken betydning ryggen har for helsen vår.
Gjennom svært mange behandlinger med Rainbow Reiki ryggsøyleterapi har jeg fått overvære mange spennende rygghistorier.
Rainbow Reiki ryggsøyleterapi er en metode for å harmonisere blokkeringer i muskulaturen i nakke, skuldre, rygg og bekken ved hjelp av varsom berøring. Når musklene slapper av, vil kroppen selv finne tilbake til sin naturlige tilstand.

les mer
Mitt motto

Mitt motto

Jeg ønsker å bidra til:
Å gi mennesker healing for kropp og sinn.
Å hjelpe mennesker å ta vare på helsen og forebygge sykdom.
Å hjelpe mennesker å skape balanse i livet for å hindre skadelig stress og utbrenthet.
Å hjelpe mennesker å se og ta i bruk ressursene sine, slik at de gjør det som de passer best til og dermed lykkes og trives.
Å vise mennesker at de er unike og har svært mange muligheter for utvikling.

les mer
Intervju med Else Karin

Intervju med Else Karin

Else Karin har sin bakgrunn fra Statens Vegvesen. Etter 28 år på en av landets Trafikstasjoner sa hun opp jobben og har siden 2008 vært behandler, livsveileder og kursholder i Rainbow Reiki på heltid.
Hun har siden 2006 tatt flerårige deltidsutdannelser som Rainbow Reiki 2. Dan Mester lærer, Phoenix Creative Life Coach og White Feather Sjaman.
Else Karin har kontor på Unity Senter i Oslo og på Valdres Alternative Senter, hvor hun tar imot klienter for healing med Rainbow Reiki og White Feather Sjamanisme og holder jevnlig seminarer, familiekonstellasjoner, foredrag og workshops.

les mer
Familiekonstellasjoner

Familiekonstellasjoner

Familiekonstellasjoner er en form for gruppeterapi som tar utgangspunkt i dynamikken blant familiemedlemmer, og beskriver relasjoner, energier og forbindelser mellom personer.

En familiekonstellasjon kan egentlig vanskelig forklares. Det må gjerne oppleves før man skjønner hvor komplekst det er, og for en fantastisk mulighet det er for helbredelse.

Det kan være smart å være tilskuer først for å se hvordan det arter seg, før man har sin egen konstellasjon.

les mer