BioEnergiser D-tox Spa fotbad

Hver dag skiller kroppen ut gifter og avfallsstoffer som en del av sin naturlige funksjon. Dette blir tatt vare på av organer som nyrer, lever, lymfekjertler, lunger og hud.
Vi blir utsatt for giftstoffer fra tobakk, alkohol, tilsetningsstoffer i mat, sprøytemidler, luftforurensing osv. Kroppen er en komplisert maskin og når den fungerer optimalt inneholder våre celler en balanse av like mange positive som negative ioner.

 

Når kroppen er i balanse fungerer vårt naturlige avgiftingssystem optimalt og renser bort giftige stoffer fra mat, vann og luft, samtidig som næringsstoffer opptas og lagres.
Når kroppen blir utsatt for dårlig kosthold, sykdom, stress, skader eller store mengder giftstoffer, får cellene et overskudd av positivt ladede ioner og arbeider ikke effektivt lenger. Immunforsvaret blir overbelastet og lagring av toksiner i kroppen starter. Til og med mangel på mosjon øker mengden av toksiner.

 

Uttallige bøker er skrevet om emnet kosthold, livsstil og hvordan vi skal ta vare på helsen vår. Men altfor ofte tar vi ikke tak i problemene før det er for sent. Vårt immunforsvar brytes ned og vi blir syke på en eller annen måte. Det blir forsket mye på dette med helse, kosthold og livsstil og forskningen viser tydelig at kroppen trenger hjelp for å fungere effektivt i miljøet vi lever i nå.

Kroppen vår har behov for et sunt og balansert kosthold bestående av mat som ikke inneholder tilsetningsstoffer og vann som ikke er tilsatt klor osv. Men slik er det ikke i vår verden i dag. En rekke nye livsstilssykdommer dukker opp og enkelte sykdommer har hatt en eksplosiv økning de siste årene.

 

Mye av dette er relatert til den verden vi lever i med forurensninger, klortilsetninger i drikkevann og kjemiske og syntetiske tilsetninger i mat og drikke. Jo mer vi distanserer oss fra naturen og de naturlige prinsipper, desto flere tilfeller av sykdommer vil oppstå.

 

Alle anvender vi kroppen vår som luftfilter og vannfilter hver dag og da er det kanskje ikke rart at vi blir syke med tanke på hva vi får i oss.

 

Ta vare på kroppen din og helsen din. Det du gjør i dag avgjør hvordan du har det i morgen.

En måte å rense kroppen på er å benytte BioEnergiser D-tox Spa fotbad.
BioEnergiser D-tox Spa starter prosessen med å balansere kroppens naturlige bioenergi ved hjelp av elektrolyse. Dette frigjør milliarder av ioner som balanserer kroppens celler og stimulerer nervesystemet ved hjelp av den patenterte Quaver frekvensmetoden som åpner blokkeringer og kan på denne måte lindre smerte. Det blir en balanse i forholdet mellom positive og negative ioner i kroppen og dette fører til en naturlig effektiv funksjon i cellene.
Resultatet blir et fornyet fysisk og mentalt energinivå og et generelt bedre velbefinnende.
Det finnes kliniske studier som omhandler denne effekten. Dette er studier vedrørende psoriasis, lymfeødem, ødem, eksem, avgiftning av lymfesystemet og overdreven svetting.

 

Hva skjer under en behandling?
Du sitter med føttene i et varmt fotbad i 30 minutter. En kjemisk reaksjon mellom D-tox-maskinen og tilsatt salt gir en gul/brun farge i vannet. En kombinasjon av dette og drenering ut av føttenes svetteporer fører til en farget avleiring på vannflaten, dvs. kroppen har frigitt avfallsstoffer gjennom føttene.

 

Hva kan jeg forvente meg etter en behandling?
Du kan kjenne deg mer opplagt, eksem forbedres i mange tilfeller, det blir mindre belastning på organer som står for kroppens avgiftning, aktivering av blodsirkulasjon og bedre næringsopptak, økt energi i kroppens celler, minsket svette og mindre kroppslukt, mange får smertelindring etter noen behandlinger.

Hvor mange behandlinger trenger jeg?
Til å begynne med er det anbefalt 2 behandlinger pr uke med minst 48 timers mellomrom, totalt 6 eller 8 behandlinger for å aktivere avgiftingsprosessen. Deretter er det opp til hver enkelt om en vil fortsette med ukentlige fotbad eller to ganger pr mnd for å vedlikeholde behandlingen.

 

Hvem kan ikke ta D-tox fotbad?
Hvis du har pacemaker, epilepsi, transplanterte organer, metallskruer eller liknende i føttene, åpne sår på føttene, er under 8 år eller er gravid, skal du ikke ta BioEnergiser D-tox fotbad.

 

Egen erfaring: Jeg opplever en ”letthet” i kroppen etter behandling, stikkende smerter i skuldre har blitt borte. Healing, en times full kroppsbehandling etter fotbadet, gir en betydelig forstørret effekt, noe som gjerne merkes i flere dager.

 

Andre erfaringer: Liv har diabetes 2 og har vært plaget med kalde føtter, hovne ankler og stivhet i leggene.
Etter 2 mnd jevnlig bruk av BioEnergiser D-tox Spa fotbad merket hun veldig god bedring. Hun kan jobbe i hagen, gå turer, har fått mer energi og mye bedre blodsirkulasjon.

Quaver-teknikken som benyttes i BioEnergiser D-tox Spa er verdenspatentert, medisinsk godkjent og produsert og tilfredsstiller det Europeiske direktivet for medisinsk utstyr MDD 93/42EEC

 

Don`t let a little dispute injure a great relationship

D-tox fotbad

(før og etter behandling)


Hva kan jeg forvente meg etter en behandling?


Du kan kjenne deg mer opplagt, eksem forbedres i mange tilfeller, det blir mindre belastning på organer som står for kroppens avgiftning, aktivering av blodsirkulasjon og bedre næringsopptak, økt energi i kroppens celler, minsket svette
og mindre kroppslukt, mange får smertelindring etter noen behandlinger.

 

Egen erfaring: Jeg opplever en ”letthet” i kroppen etter behandling, stikkende smerter i skuldre har blitt borte.