Hei, jeg er Else Karin

Spirituell lærer og livsveileder, behandler og moderne sjaman.

 

Min målsetning i livet er å hjelpe andre mennesker å finne tilbake til mening, glede og lykke i sitt liv.

Ved hjelp av det jeg har lært på min ferd for å leve et meningsfylt liv, bringer jeg nå dette videre til mine medmennesker.

Her forteller jeg mer om dette i et intervju med min lærer Pål-Esben Wanvig:

 

Jeg er født i Kristiansund, og etter å ha bodd i Valdres siden 1980, flyttet jeg tilbake til Kristiansund igjen i 2022.

Jeg er gift og har to voksne barn og har vært ansatt i Statens Vegvesen, på Fagernes trafikkstasjon fra 1981 – 2009.

Jeg har bestandig vært interessert i det alternative og har lest og studert temaer som healing, selvutvikling, kosthold, alternativ medisin osv.

Det har medført til at jeg har vært i kontinuerlig utdannelse innen alternativ behandling, coaching, veiledning osv. siden 2004 og har hatt klientpraksis siden 2006.

Jeg har vært heldig og funnet gode, seriøse lærere som i tillegg til å gi meg faglig kompetanse har betydd mye for min personlige utvikling.

Det har vært en lang prosess, hvor jeg har lært meg selv å kjenne, mine egenskaper og min verdi. Og jo mer jeg lærer om seg selv, desto mer forståelse får jeg for andre. Jeg er opptatt av helheten, vi består av en fysisk kropp, sinnet vårt og sjelen,- det åndelige. Og alle aspekter må tas med i betraktning når vi snakker om healing.

I 2009 fulgte jeg hjertet mitt og valgte å konsentrere meg om healing og videre utdanning på heltid og det førte til at jeg sa opp jobben min i Statens vegvesen etter 28 år.

Jeg er lykkelig for at jeg jobber med det som interesserer meg aller mest og som gir meg så utrolig mye glede.

Gjennom healing, veiledning og som kursleder hjelper jeg nå andre mennesker med healing for kropp og sinn, å ta vare på helsen og forebygge sykdom, skape balanse i livet for å hindre stress og utbrenthet og finne sin livsvei hvor livet føles godt og meningsfullt.

 

 Jeg er medlem og registrert healer MDNH i Det Norske Healerforbundet og registrert i ”Registeret for utøvere av alternative behandling” i Brønnøysund.